Réservez votre séjour

Overnachten Route du Soleil

Nabij Autoroute du Soleil ligt onze prachtige camping aux Rives du Soleil. 

Doorreis camping Dijon en Lyon

Ga je op vakantie? Of ben je al weer op de weg terug? Door de gunstige ligging van aux Rives du Soleil kun je heerlijk ontspannen overnachten zonder dat je daarvoor moet omrijden. Het is de ideale doorreis camping voor uw vakantie in Frankrijk. Veel mensen zijn op zoek naar een camping Dijon doorreis of vlakbij Lyon. Hiervoor is onze camping ideaal, het ligt daar namelijk mooi tussenin. De Vanaf onze camping ben je zo in de grote steden, alleen kom je bij ons echt tot rust in de natuur. Wij hebben dan ook ieder jaar veel terugkerende gasten vanaf hun doorreis vakantie in Frankrijk. Overnachten aan Route du Soleil wordt nog aantrekkelijker omdat alle voorzieningen waar je behoefte aan hebt aanwezig zijn;

Op het speciale pasantenterrein is ruimte in overvloed voor jouw auto met caravan of vouwagen. Laat je caravan lekker aangekoppeld staan. Zo kun je de volgende ochtend ook weer zonder gedoe vertrekken. Je mag natuurlijk ook een nachtje langer blijven! 

overnachten route du soleil

Leuk uitstapje tijdens jouw verblijf

Als je tijdens jouw doorreis tijd over hebt, dan is een bezoek aan de stad Lyon absoluut een aanrader. De stad heeft allerlei geheimen die je kunt ontdekken. Zo zijn er in de stad allerlei geheime doorgangen te vinden. Deze zijn in de 17e en 18e eeuw gemaakt om textielproducenten de kans te geven hun kostbare textiel op een veilige manier te kunnen vervoeren. Kun jij ze allemaal vinden?

Eten bij Brasserie Georges

Ook een aanrader in Lyon is de Brasserie Georges. Deze kenmerkende eetgelegenheid is dé plek in Lyon om een hapje te gaan eten. En al veel beroemdheden zijn je voorgegaan. Van Edith Piaf tot Jules Verne en Emile Zola. Zij hebben allen geproefd waar Brasserie George zo beroemd om is!

Camping met zwembad

Als je overnacht op Camping Aux RIves du Soleil kun je uiteraard ook gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen die de camping heeft. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk genieten in het zwembad. Hier kun je lekker zwemmen of heerlijk uitrusten van de lange reis. Je kunt ook een hengel uitwerpen in de Rivier de Reyssouze. Deze rivier staat bekend als karper- en meervalrivier, dus je kunt beter groot geschut meenemen. 

overnachten Route Du Soleil

Afstanden na overnachten route du Soleil

Hier volgt een kort overzicht van eindbestemmingen en hun afstand ten opzichte van Aux Rives du Soleil

  • Avignon ca. 310km
  • Bezias ca. 450km
  • Frejus ca. 500km
  • Brussel ca. 600km
  • Barcelona ca. 725km.

Wij zullen er alles aan doen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een snelle, adequate en gastvrije afhandeling van je aankomst biedt jou de mogelijkheid heerlijk ontspannen te genieten van je verblijf. Ontdek de prachtige omgeving of geniet van de vele faciliteiten op ons terrein.

Één ding weten wij zeker: als je bij Aux Rives du Soleil geweest bent, kom je zeker nog een keer terug! Een camping in de Bourgogne was nog nooit zo leuk!