Book your stay

Camping site by a river in France

Aux Rives du Soleil is a camping site with a unique location by a river in France. Discover all the water fun you can have here!

Enjoy our camping site by a river in France

The location of camping site Aux Rives du Soleil is in many ways simply perfect. The friendly camping site with Dutch owners has a central location in beautiful Burgundy and is also located by a calm river, the Saône. From here, you can make lovely boat trips through the French region. The Saône also makes for a great fishing spot. Enjoy the breathtaking rolling landscape while fishing. A pure form of relaxation. 

A very pleasant, small-scale camping for families with young children looking for some quiet and cosiness! – Esther

Camping by the Reyssouze

Pick a spacious camping pitch close to the Reyssouze and wake up to the pleasant, babbling sound of the river current. Aux Rives du Soleil also has two great swimming pools that guarantee a lot of water fun. The swimming pools are surrounded by a beautiful sunbathing lawn fitted with sunbeds.

Great trips in the area

  • Wine tasting at Cave de Viré (5 km)
  • Caves of Azé (12 km)
  • The castle of Martailly-lès-Brancion (15 km)
  • Animal Park Touroparc (33 km)
  • Wine region Beaujolais (43 km)?

Book a spot on our camping site by a river in France now

Geniet op onze camping aan een rivier in Frankrijk

De ligging van camping Aux Rives du Soleil is, gezien vanuit vele oogpunten, ideaal. De gemoedelijke camping met Nederlandse eigenaren heeft een centrale ligging in de prachtige Bourgogne en ligt tevens aan de rustige rivier de Saône. Je kunt vanuit hier heerlijke vaartochten maken door de Franse streek.

camping aan rivier frankrijk

Daarnaast vormt de Saône een geweldige visplaats. Kijk tijdens het vissen uit over het prachtige heuvelachtige landschap. Een pure vorm van ontspanning. 

Een hele fijne kleinschalige camping voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid! – Esther

Camping Frankrijk aan rivier: ultiem kamperen

Kies voor een ruime kampeerplaats dicht bij de Reyssouze en word wakker van het fijne kabbelende geluid van de stroming van de rivier. Daarnaast beschikt Aux Rives du Soleil over twee mooie zwembaden, die garant staan voor veel waterpret. De zwembaden zijn tevens omringd door een prachtige ligweide die is voorzien van ligbanken. 

Leuke uitjes in de omgeving

  • Wijn proeven bij Cave de Viré (5 km)
  • Grotten van Azé (12 km)
  • Het kasteel van Martailly-lès-Brancion (15 km)
  • Dierenpark Touroparc (33 km)
  • Wijstreek Beaujolais (43 km)?

Boek nu een plek op onze camping aan een rivier in Frankrijk

Camping Frankrijk aan rivier met zwembad

Naast een rivier beschikt Camping Aux Rives du Soleil ook over een mooi zwembad. Deze is uitstekend geschikt voor het vinden van afkoeling in de zomer. Het zwembad beschikt daarnaast ook nog over een peuterbadje. Dat betekent dat je heerlijk met het hele gezin kunt zwemmen in de warme zon.

Vakantie aan de route soleil

Camping Aux Rives du Soleil is gelegen aan de route soleil. Hierdoor is het dé vakantiebestemming voor de reiziger die naar het zuiden trekt. Dus trek je naar het zuiden en ben je op zoek naar een tussenstop? Dan heb je die bij deze gevonden.

Vakantie boeken

Campingplatz an einem fluss in frankreich angelplatz
Campingplatz fluss saone kanu
Camping reyssouze familie

Ontdek de leukste (en mooiste) steden

Camping Aux Rives du Soleil ligt prachtig aan een rivier. Maar wist je dat de camping ook nog vlakbij een aantal prachtige steden gelegen is? De Bourgogne is rijk aan mooie steden en dorpen, dus ook als je een stedentrip wilt ondernemen, kun je heel goed terecht op onze camping. 

Camping dicht bij Lyon

Lyon is één van de grootste steden van Frankrijk. En ook absoluut een van de mooiste steden van Frankrijk. De stad staat bekend om zijn heerlijke eten (het wordt zelfs de culinaire hoofdstad van Frankrijk genoemd) en mooie monumenten. Het is dan ook niet gek dat je hier met gemak een hele dag rond kunt lopen, zonder dat de stad je gaat vervelen. Onze camping ligt op een uur rijafstand van deze prachtige stad.,

Camping in de buurt van Dijon

Ook zeker een aanrader: de stad van de mosterd. Maar de stad heeft meer te bieden. Van leuke markten tot een prachtige kathedraal. Daarnaast kun je ook heerlijk wandelen in de parken van de stad. Kortom, een perfect dagje weg! Onze camping ligt in de buurt van Dijon. Ontdek dus vooral deze leuke stad wanneer je verblijft op onze camping! Ben je op doorreis in Frankrijk en zoek je een overnachting in de omgeving van Dijon? Ook dan kan je goed terecht op onze camping vlakbij Dijon voor een kort verblijf.

camping frankrijk aan rivier

Genieten van de schitterende Bourgogne streek

De omgeving van Camping Aux Rives du Soleil is ook ideaal als wandelgebied. Er zijn bijvoorbeeld verschillende wandelroutes van en anar het mooie stadje Mâcon. Je kan kiezen voor lange routes, maar ook een korte route rondom het stadje is heel goed te vinden. Kortom, de omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandeltocht.

Komt u genieten?

Een camping in Frankrijk aan een rivier, met zwembad, gezellige horeca, ruime kampeerplaatsen en een schitterende omgeving. Onze camping in de Bourgogne streek heeft alles wat je nodig hebt voor een ultieme (zomer)vakantie. We hopen je snel te verwelkomen op onze gezellige familiecamping in Frankrijk!

Vakantie boeken

Weinregion camping saone